[Date Prev][Date Next][Thread Prev][][Date Index][Thread Index]

w3m-process-sentinel (wrong-type-argument stringp nil)



This bug report will be sent to the emacs-w3m development team,
 not to your local site managers!!
Please write in simple English, because the emacs-w3m developers
aren't good at English reading. ;-)

Please describe as succinctly as possible:
	- What happened.
	- What you thought should have happened.
	- Precisely what you were doing at the time.

Please also include any Lisp back-traces that you may have.
================================================================
Dear Bug Team!

With `browse-url-browser-function' set to `w3m-browse-url', `(browse-url
"news:gmane.emacs.devel")' returns error. See the backtrace:
Debugger entered--Lisp error: (wrong-type-argument stringp nil)
  string-match("^image/" nil)
  #[(G64467 G64468 G64469 G64470 G64471 G64472 G64473 attr) "J!Jq	J\"\n@>zJ'\n8!ppr
Jq\f!)eb\nA@)\"g!gYcbcPn\nA@)) 	J\"" [G64470 G64473 attr G64472 temp-buffer G64471 buffer-name string-match "\\`https?:" (200 300) w3m-decode-encoded-contents 4 insert-buffer-substring "^image/" nil looking-at "\\(GIF8\\)\\|\\(\\)\\|PNG
\n" t "image/" 1 "gif" 2 "jpeg" "png" ding w3m-message "Can't decode encoded contents: %s" x case-fold-search] 4](----cl-var--64458-- ----cl-var--64459-- ----current-buffer--64457-- ----temp-buffer--64456-- --current-buffer-- --no-uncompress-- --url-- nil)
  apply(#[(G64467 G64468 G64469 G64470 G64471 G64472 G64473 attr) "J!Jq	J\"\n@>zJ'\n8!ppr
Jq\f!)eb\nA@)\"g!gYcbcPn\nA@)) 	J\"" [G64470 G64473 attr G64472 temp-buffer G64471 buffer-name string-match "\\`https?:" (200 300) w3m-decode-encoded-contents 4 insert-buffer-substring "^image/" nil looking-at "\\(GIF8\\)\\|\\(\\)\\|PNG
\n" t "image/" 1 "gif" 2 "jpeg" "png" ding w3m-message "Can't decode encoded contents: %s" x case-fold-search] 4] ----cl-var--64458-- ----cl-var--64459-- ----current-buffer--64457-- ----temp-buffer--64456-- --current-buffer-- --no-uncompress-- --url-- nil)
  (lambda (&rest --cl-rest--) (apply #[... "J!Jq	J\"\n@>zJ'\n8!ppr
Jq\f!)eb\nA@)\"g!gYcbcPn\nA@)) 	J\"" [G64470 G64473 attr G64472 temp-buffer G64471 buffer-name string-match "\\`https?:" ... w3m-decode-encoded-contents 4 insert-buffer-substring "^image/" nil looking-at "\\(GIF8\\)\\|\\(\\)\\|PNG
\n" t "image/" 1 "gif" 2 "jpeg" "png" ding w3m-message "Can't decode encoded contents: %s" x case-fold-search] 4] (quote ----cl-var--64458--) (quote ----cl-var--64459--) (quote ----current-buffer--64457--) (quote ----temp-buffer--64456--) (quote --current-buffer--) (quote --no-uncompress--) (quote --url--) --cl-rest--))(nil)
  w3m-process-sentinel(#<process /usr/bin/w3m> "finished\n")
================================================================

System Info to help track down your bug:
---------------------------------------
emacs-w3m-version
 => "1.4.207"
emacs-version
 => "GNU Emacs 23.0.0.8 (i686-pc-linux-gnu, GTK+ Version 2.10.14)\n of 2007-08-29 on Fedora"
mule-version
 => "6.0 (HANACHIRUSATO)"
system-type
 => gnu/linux
(featurep 'gtk)
 => t
w3m-version
 => "w3m/0.5.2"
w3m-type
 => w3m-m17n
w3m-compile-options
 => ("lang=en" "m17n" "image" "color" "ansi-color" "mouse" "gpm" "menu" "cookie" "ssl" "ssl-verify" "external-uri-loader" "w3mmailer" "nntp" "gopher" "ipv6" "alarm" "mark")
w3m-language
 => nil
w3m-command-arguments
 => nil
w3m-command-arguments-alist
 => nil
w3m-command-environment
 => nil
w3m-input-coding-system
 => utf-8
w3m-output-coding-system
 => utf-8
w3m-use-mule-ucs
 => nil